BestMusic.ro » Bosquito » Bosquito anunta primul album dupa 10 ani si single-ul Prieteni (teaser videoclip)

Bosquito anunta primul album dupa 10 ani si single-ul Prieteni (teaser videoclip)

Bosquito anunta primul album dupa 10 ani si single-ul Prieteni (teaser videoclip)

Dupa ce au celebrat 15 ani de cand au urcat pe scena pentru prima data pe scena, trupa Bosquito este pregatita sa treaca la urmatorul nivel in cariera trupei si anunta lansarea unui nou album, dupa o pauza discografica de cativa ani. Totodata, trupa a publicat si un teaser al videoclipului "Prieteni", primul extras de pe materialul de comeback.

Cel de-al cincilea album Bosquito, aparut dupa o pauza discografica de 10 ani, se numeste "Babylon" si va aparea in 2014 sub egida Roton. Acesta va fi prefatat de single-ul "Prieteni", ce va fi lansat "foarte, foarte curand". Un teaser al videoclipului, realizat de echipa Rival Film, mai jos.

Bosquito - Prieteni (teaser videoclip)

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 4 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003) si Farame de soare (2004). In perioada 2009 – 2011 trupa a concertat in SUA, iar membrii sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa Intuneric in culori alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.
Mai multe stiri despre: teaser videoclip  albume 2014  videoclipuri 2014  muzica 2014  muzica iunie 2014 
Publicat pe 24 Iunie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu