BestMusic.ro » Bosquito » Bosquito - Puiule de om (single)

Bosquito - Puiule de om (single)

Bosquito - Puiule de om (single)

Dupa ce ne-au surprins cu piesa "Intuneric in culori", pentru care au lucrat cu Ovidiu Lipan Tandarica, cei de la Bosquito ne prezinta azi ceva la fel de inedit - un cantec de leagan, "Puiule de om".

"Puiule de om" este o reintoarcere la valorile esentiale, amintind de zambete de copil cu paradis in ele, de linistea si sinceritatea din privirea celor mici, ce ne invata sa nu ne pierdem spiritul si chemarea spre iubire.

Intrebat despre mesajul piesei, Radu Almasan a spus : "Mesajul este si pierderea inocentei si reintoarcerea la ea. Copiii sunt artisti ai iubirii, la varsta lor nu au invatat inca sa le fie frica si sa strice totul. Dar nu aveti grija: societatea se va ocupa de inocularea lor cu reguli, cu temeri, cu clisee, cu presiune. Piesa este foarte personala pentru mine, textul are multe valente si sunt convins ca le veti intelege pe toate odata ce ascultati cantecul."

Trupa Bosquito are in pregatire un nou album, o colectie rock in cel mai pur stil: 'Pe YouTube deja gasiti, in diverse interpretari, aproape jumatate de album: 'Cand ingerii pleaca', 'Tobogan', 'Intuneric in culori', 'Frumoasa', 'Omul Perete', 'Bucuresti' si acum 'Puiule de om'. In concerte cantam si 'Babylon'. Fanii nostri deja au extras directia de aici, lucru pe care il recomand tuturor pentru ca imi este imposibil sa imi dau seama singur daca este o evolutie sau nu. Cred ca totusi este cel mai social album pe care l-am facut vreodata.' Ne-a declarat Radu Almasan.

Bosquito - Puiule de om (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013 
Publicat pe 13 Martie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram