BestMusic.ro » Bosquito » Unde iesim dupa Pasti? 10 evenimente de trecut in agenda

Unde iesim dupa Pasti? 10 evenimente de trecut in agenda

Unde iesim dupa Pasti? 10 evenimente de trecut in agenda

Iepurasul a venit anul acesta cu vremea frumoasa pe care o tot asteptam de multe saptamani incoace, dar si cu o multime de evenimente in perioada imediat urmatoare. Noi am selectat 10 dintre ele, voua va ramane sa va sunati toti prietenii si sa petreceti cum se cuvine ultimele zile din aprilie.

24 aprilie: Bosquito in Hard Rock Cafe | cumpara bilete

Joi, trupa Bosquito, ce anul trecut a tinut un concert sold-out la Cinema Patria, sustine primul show din 2014 la Hard Rock Cafe. Vino sa asculti live "Asa ca beau”, "Hopa Hopa”, "Doua maini”, "Cand ingerii pleaca”, "M-ai dat peste cap”, "Tu esti iubita mea” si mult prea cunoscutul refren ”da-i inainte cu tupeu” al piesei "Pepita”.

25 aprilie: The R.O.C.K. – tribut AC/DC – in Hard Rock Cafe | cumpara bilete

O zi mai tarziu, te invitam sa sarbatoresti 40 de ani de AC/DC alaturi de una dintre cele mai prolifice trupe tribut ale formatiei australiene, "THE ROCK”!

Hiturile celebre ale celor de la AC/DC insotite de solo-urile ‘nebune’ de chitara se vor auzi intr-un spectacol unic! Asadar, fanii impatimiti ai ROCK-ului sunt asteptati sa cante la unison refrenele melodiilor "Thunderstruck” "You Shook Me All Night Long” , "Highway to Hell” si multe altele!

Continuare: Unde iesim dupa Pasti? 10 evenimente de trecut in agenda
Mai multe stiri despre: concerte 2014  concerte aprilie 2014 
Publicat pe 22 Aprilie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu