BestMusic.ro » Bosquito » Radu Almasan (Bosquito), marcat pe viata de intalnirea cu Dalai Lama

Radu Almasan (Bosquito), marcat pe viata de intalnirea cu Dalai Lama

Radu Almasan (Bosquito), marcat pe viata de intalnirea cu Dalai Lama

In vremea cand se afla in SUA, solistul Bosquito, Radu Almasan, a avut ocazia sa-l intalneasca de doua ori pe Dalai Lama, liderul spiritual tibetan.

Radu este cuprins de emotie cand vine vorba sa-si aminteasca de intalnirile pe care le-a avut cu Sfintia Sa Dalai Lama in 2007 si 2008, pe cand era stabilit in SUA: "Cred ca este cea mai importanta persoana in viata la momentul acesta. N-am intalnit o persoana publica care sa fie iubita de toata lumea asa cum este el".

Solistul spune ca se imprietenise cu un tibetan, iar la o prima conferinta la care au luat parte au purtat costume traditionale din Tibet. Dalai Lama i-a remarcat prin multime, apoi i-a invitat la o intrevedere privata. "Am stat foarte aproape de el. Prietenul mi-a tradus toata conferinta, cuvant cu cuvant. Discursul sau m-a marcat pe viata. M-a impresionat energia, jovialitatea, felul lui prietenos si cat de volubil era", isi aminteste Radu.

La cea de-a doua intalnire solistul a capatat curajul sa ii adreseze lui Dalai Lama doua intrebari, iar ulterior a primit din partea acestuia un mic dar, o bratara, pe care a facut-o cadou la randul sau.

via enational.ro
Mai multe stiri despre: declaratii vedete  radu almasan dalai lama 
Publicat pe 06 Septembrie 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu