BestMusic.ro » Breathelast »  Breathelast a lansat single-ul "Fuga"

 Breathelast a lansat single-ul "Fuga"

 Breathelast a lansat single-ul "Fuga"

"Fuga” este primul release din prima triada de piese inregistrate de catre Adrian Uritescu la LowBassStudio5 (DEVA), unde trupa va continua sa traga in continuare pentru definitivarea unui nou album in limba romana. "Fuga”, "Furtuna” si "Revolta”, sunt primele titluri ce vor vedea lumina undelor, de pe viitorul material al formatiei intitulat "Marea Ascunsa”.

"Fuga” este efortul continuu de a gasi o menire in goana care ne caracterizeaza vietile. Trezirea din ciclul repetitiv al acesui proces de ratacire voita, aduce frica si destabilizare de la normele impuse si asteptarile sociale, determinand un drum solitar si plin de imaginea adevarata a lumii in care traim. Fuga este salvatorul nostru aparent, graba cu care mestecam viata si semenii din jur, fara sa mai simtim gust, doar foame continua. Ciclul este indatorat psihicului sa il tina viu prin iluzia desarta a sperantei si posibilitatea de a lua-o mereu de la capat, doar ca sa ajungi inevitabil la deznadejde. Fuga ne omoara.

Videoclipul pentru "Fuga” a fost realizat de catre Mihai Marin (Tourette Roulette) si poate fi vizualizat incepand cu 04.11.19 de la ora 12:00
Publicat pe 04 Noiembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu