BestMusic.ro » Brighi » Brighi - Te-am iubit (videoclip nou)

Brighi - Te-am iubit (videoclip nou)


Brighi revine cu un nou single compus in familia HaHaHa Production - "Te-am iubit" si un videoclip in care da care da glas povestii de dragoste dintre cei doi protagonisti.

"'Te-am iubit' este o piesa la care tin deja foarte mult pentru ca ma reprezinta nu numai ca artist, ci si ca femeie. De altfel, ma bucur si sunt mandra ca piesa aceasta a fost realizata de bunii mei prieteni si colegi – Smiley si Alex Velea, doi artisti de la care am avut enorm de invatat de-a lungul timpului si doi oameni pe care o sa-i admir intotdeauna", declara Brighi.

Clipul piesei "Te-am iubit", o coproductie HaHaHa Production si CAT Music, prezinta o frumoasa poveste de dragoste, care incepe in copilarie, cand cei doi protagonisti traiesc primii fiori ai iubirii, continua in tinerete si se desfasoara la fel de romantic si cu aceeasi profunzime si in vremea batranetii, cand cei doi parteneri isi retraiesc cu bucurie dragostea de-o viata.

"Eu sunt o fire romantica si cred in dragostea aceea din basme, care dureaza o viata intreaga si depaseste orice obstacole, asa ca povestea videoclipului m-a cucerit inca de la inceput. Fiecare cadru din acest clip ma emotioneaza si sper sa fie la fel si pentru voi", adauga Brighi.

Brighi - Te-am iubit (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013  muzica 2013  muzica decembrie 2013 
Publicat pe 02 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram