BestMusic.ro » Britney Spears » Britney Spears a vorbit despre viitorul album 

Britney Spears a vorbit despre viitorul album 


Artista in varsta de 33 de ani a confirmat recent ca va lucra pentru un nou material discografic. Cel mai recent album lansat ba fost "Britney Jean" in 2013, iar acum starul pop se pregateste pentru un nou album cu care spera ca va recuceri topurile din intreaga lume.

Cu toate acestea, Britney a spus ca noul material nu reprezinta o prioritate in acest moment, intrucat este mama a doi copii de care trebuie sa aiba grija.

"Voi lucra pentru un nou album incet dar sigur. Trebuie sa am grija de cei doi copii ai mei pentru ca se intampla multe lucruri cu ei. Merg la scoala si mereu mai adaug un sport nou sau o alta activitate extrascolara. Voi incerca sa dau tot ce pot si sa fac un album extraordinar dar nu reprezinta o prioritate in viata mea in acest moment.", a spus Britney pentru Billboard.

In afara de viata de famiia care ii ocupa o mare parte din timp, Spears este de asemenea ocupata si cu show-urile din Las Vegas. Managerul ei Larry Rudolph spunea ca aceste inregistrarile pentru viitorul material vor dura o perioada, dar se vor concentra pe lansarea catorva single-uri. Zvonurile pentru acest album au aparut in aceeasi perioada in care Britney a inceput negocierile pentru a canta la Super Bowl anul viitor.
Mai multe stiri despre: album nou  lansari album  inregistrari albume 
Publicat pe 13 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram