BestMusic.ro » Britney Spears » Britney Spears, cenzurata la radio

Britney Spears, cenzurata la radio


Noul single al cantaretei Britney Spears , `If U Seek Amy`, ar putea fi cenzurat la radiourile din Statele Unite pentru a preveni un potential protest cauzat de versurile controversate, din care se intelege la un moment dat `f u c k me`, dupa cum informam AICI.

Mai multi reprezentanti ai posturilor de radio din America si-au manifestat ingrijorarea in ceea ce priveste reactia publicului in cazul in care piesa ar fi difuzata.

Directorul de programe al postului Cincinnati Q102, Patty Marshall, marturiseste ca prefera sa nu dea piesa lui Britney Spears pe radio. Ea afirma ca piesa poate fi pusa pe un disc, dar cand vine vorba de radiouri, acestea au o responsabilitate fata de ascultatori si mai ales fata de parintii cu copii.

Un alt dirctor de programe, de la un post de radio din New York a spus ca piesa `If U Seek Amy` este in aceeasi situatie ca single-ul celor de la Black Eyed Peas , `Don’t Phunk With My Heart `. La vremea respectiva au schimbat cuvantul `phunk` cu `mess`.

O parere diferita o are animatorul John Ivey, de la KIIS FM din Los Angeles. El a luat decizia de a nu cenzura piesa, pentru a nu-i schimba mesajul si intentia.

Asculta AICI piesa lui Britney Spears`If U Seek Amy`

Bestmusic
Mai multe stiri despre: single  cenzura  versuri 
Publicat pe 13 Ianuarie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram