BestMusic.ro » Britney Spears » Miley Cyrus, cea mai vanduta tanara vedeta pe eBay

Miley Cyrus, cea mai vanduta tanara vedeta pe eBay

Miley Cyrus, cea mai vanduta tanara vedeta pe eBay

Anul acesta, americanii care folosesc serviciul de licitatie eBay au fost interesati in special de achizitionarea obiectelor care au legatura cu vedete ca Miley Cyrus , Madonna sau Barack Obama, dar si de licitarea celor mai cool gadget-uri.

Recesiunea nu i-a impiedicat sa-si satisfaca micile placeri, cum ar fi achizitionarea de tricouri cu fata vreunei vedete imprimata pe el, postere sau te miri ce alte obiecte.

`Cand ceva sau cineva prezinta interes pentru publicul american, vezi imediat cum apar suverniruri si obiecte personalizate pe eBay”, a declarat experta eBay in cultura pop, Karen Bard.

In acest mod, vedeta Disney, Miley Cyrus , a reusit sa vanda mai bine decat Jonas Brothers sau `High School Musical`, arata un studiu realizat intre 1 ianuarie si 15 octombrie 2008.

Nu mai putin de 223.139 de obiecte care au legatura cu ` Hannah Montana `s-au vandut in perioada mentionata, printre care nasturi, haine si postere.

Madonna e o alta vedeta care inca se vinde bine pe eBay, chiar daca a ajuns la varsta de 50 de ani. Aproape 97.000 de obiecte personalizate, albume si postere s-au vandut la licitatii.

Chiar daca nu e pe primele locuri, Britney Spears a vandut si ea destul. In jur de 33.000 de obiecte relationate au fost licitate si cumparate prin intermediul site-ului.

De departe cel mai interesant gadget care i-a fascinat pe americani a fost consola de jocuri Nintendo Wii, care a depasit 2 milioane de vanzari, informeaza Reuters.

Studiul s-a bazat pe numarul de cautari si pe cuvintele cheie folosite la toate categoriile.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: ebay  vanzari 
Publicat pe 10 Decembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram