BestMusic.ro » Bruce Springsteen » Tina Turner si Bruce Springsteen vor fi inclusi in Grammy Hall of Fame

Tina Turner si Bruce Springsteen vor fi inclusi in Grammy Hall of Fame


Trei dintre cele mai importante momente muzicale ale anilor '80 vor fi incluse anul viitor in Grammy Hall of Fame din 2012.

Este vorba despre "Born in U.S.A" (1984) si "Graceland" (1986), albume lansate de Bruce Springsteen si Paul Simon, precum si single-ul "What's Love Got to Do With It" (1984) al Tinei Turner.

In total, vor incluse in Grammy Hall of Fame 25 de inregistrari. Lista contine albume antologice precum "Exile on Main St." (Rolling Stones), "Deja Vu" (Crosby, Stills, Nash & Young) sau "Santana" (Santana) si single-uri ca "I Will Survive" (Gloria Gaynor) sau "The Message" (Grandmaster Flash & the Furious Five).

Grammy Hall of Fame a fost infiintat in 1973 de catre The Recording Academy si contine inregistrari muzicale a caror calitate nu se degradeaza in timp, inregistrari cu o semnificatie istorica importanta si cu o vechime de cel putin 25 de ani.

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: inregistrari  grammy hall of fame 2012 
Publicat pe 22 Noiembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram