BestMusic.ro » Bruno Mars » Bruno Mars a sustinut un concert la Casa Alba in fata militarilor americani si a Presedintelui Obama 

Bruno Mars a sustinut un concert la Casa Alba in fata militarilor americani si a Presedintelui Obama 

Bruno Mars a sustinut un concert la Casa Alba in fata militarilor americani si a Presedintelui Obama 

Bruno Mars a sustinut un concert special in fata a sute de militari si a familiilor lor, precum si in fata oaspetilor de seama ai cuplului prezidential, sambata la Casa Alba, cu ocazia Zilei Nationale a Statelor Unite ale Americii.

Artistul, castigator a numeroase discuri de platina si trofee Grammy, a interpretat numeroase hituri in cadrul evenimentului special organizat de USO (United Service Organization). O furtuna neasteptata a anulat festivitatile care ar fi trebuit sa se desfasoare pe gazonul Casei Albe, insa Presedintele Barack Obama si Prima Doamna Michelle Obama au iesit in fata publicului inainte de show-ul lui Mars pentru a tine o cuvantare. Seara s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii.

"A fost o onoare sa iau parte la spectacolul oferit de Casa Alba pe 4 iulie”, a declarat Mars. "A fost incredibil sa stau alaturi de familia prezidentiala si alaturi de USO si sa ne manifestam impreuna recunostinta pentru serviciul si sacrificiile trupelor americane, precum si a famiilor militarilor."

Presedintele S.U.A., Barack Obama, a tinut un discurs emotionant in care a accentuat faptul ca libertatea nu este un bun gratuit si ca ii este extrem de recunoscator celor din serviciul militar pentru contributia lor la siguranta tarii.
Mai multe stiri despre: concerte 2015 
Publicat pe 07 Iulie 2015 de BestMusic.ro