BestMusic.ro » Bruno Mars » Bruno Mars, cel mai ascultat artist in Europa

Bruno Mars, cel mai ascultat artist in Europa


Cantaretul american Bruno Mars face istorie, nu numai in topurile din Statele Unite dar si pe batranul continent. Astfel, cel mai recent single al sau, 'Locked Out Of Heaven', ocupa prima pozitie in 'European Airplay Chart'.

Indragitul artist a reusit sa devanseze in clasamentul celor mai ascultate piese de pe continent nume ca Psy, Rihanna, Lady Gaga sau Adele.

Bruno Mars a revenit luna aceasta cu albumul 'Unorthodox Jukebox', care deja se bucura de aprecierea criticilor de specialitate, fiind denumit de prestigioasa publicatie Rolling Stones: 'un maestru in realizarea de versuri inspirate'.

'Locked Out Of Heaven' ocupa pozitia secunda in topul Billboard Hot 100 si prima pozitie in majoritatea clasamentelor iTunes.

Piesa se apropie, de asemenea, de Top 5 in Billboard Top 100, fiind al 9-ea single consecutiv lansat de Mars care intra in Top 10.

'Unorthodox Jukebox', vine dupa albumul de debut 'Doo-wops & Hooligans' si contine piese produse de The Smeezingtons, Jeff Bhasker (fun., Kanye West, Jay-Z), Mark Ronson ( Amy Winehouse, Lil Wayne, Black Lips) and Diplo ( M.I.A., Usher).

Bruno Mars - 'Locked Out Of Heaven'
Mai multe stiri despre: clasamente 
Publicat pe 18 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram