BestMusic.ro » Bruno Mars » Bruno Mars, pentru a patra oara numarul 1 in Billboard

Bruno Mars, pentru a patra oara numarul 1 in Billboard


Artistul casei de discuri Elecktra, Bruno Mars a mai adaugat o reusita in cariera lui de interpret. Astfel, el detine titlul de 'cel mai bine vandut single in format digital' in topul 'IFPI'.

Cantaretul a ocupat primele doua pozitii din top cu hit-urile 'Just The Way You Are' - care a fost vandut in peste 12,5 milioane de copii si 'Grenade' - cu 10, 2 milioane de copii achizitionate.

In plus, cel de-al treilea single semnat Bruno Mars, 'The Lazy Song' a intrat si el in top 10 cu 6,5 milioane de copii vandute, facand din Mars primul artist cu trei single-uri in primele 10 cele mai bine vandute piese ale anului.

In clasament au mai intrat 'LMFAO' pe locul 3, Jennifer Lopez pe locul 4, Adele, Lady Gaga, Pitbull, Black Eyed Peas si Maroon 5.

Cel mai recent single al artistului, 'It Will Rain' ocupa prima pozitie in 'Billboard/Top 40 Chart'. Bruno Mars a reusit sa ocupe prima pozitie in Billboard in 2010 odata cu piesa 'Nothin' On You' interpretata de B.O.B.

De asemenea, Bruno Mars a primit sase nominalizari la cea de-a 54-a editie a premiilor Grammy, care se va desfasura pe data de 12 februarie in 'Staples Center' din Los Angeles.

Credit Foto: Andreas Laszlo Konrath




Mai multe stiri despre: clasamente 
Publicat pe 27 Ianuarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram