BestMusic.ro » Bruno Mars » Bruno Mars a lansat superba balada "When I Was Your Man" (audio)

Bruno Mars a lansat superba balada "When I Was Your Man" (audio)


Cand Bruno Mars se apuca sa faca o piesa de dragoste e clar ca va fi cel mai tare lucru pe care crezi ca l-ai auzit pana atunci, asta pana mai scoate una. "When I Was Your Man" este noul single al artistului si ne-a intrat direct in playlist. Asculta-l mai jos.

Desi nu prea s-a promovat prin balade, Bruno Mars este unul dintre cei mai buni solisti la ora actuala si ar trebui sa-i auzim mai des vocea pe astfel de inregistrari, nu credeti?

"When I Was Your Man" este cel de-al treiea single promotional de pe al doilea album al lui Bruno Mars, "Unorthodox Jukebox", dupa "Young Girls" si "Moonshine". Materialul este programat sa apara pe 11 decembrie si se anunta foarte divers daca ne uitam pe lista producatorilor: Diplo, Jeff Bhasker, Mark Ronson, si daca ascultam piesele lansate pana acum. Pentru noi este unul dintre cele mai asteptate albume ale acestei luni.

Tu ce piese preferi de la Bruno Mars? Baladele ca "It Will Rain" si "Grenade" sau piesele ritmate ca "Lazy Song" si "Just The Way You Are"?

Bruno Mars - When I Was Your Man (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2012 
Publicat pe 03 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram