BestMusic.ro » Bucovina » Bucovina lanseaza albumul "Septentrion" pe 8 Decembrie la Arenele Romane

Bucovina lanseaza albumul "Septentrion" pe 8 Decembrie la Arenele Romane


Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 8 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta va avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante!

Formatia va lansa un nou material discografic in cadrul unui show-ului ce va avea loc in iarna la Arenele Romane.

Acesta se va numi "Septentrion" si va fi al 4-lea material al trupei, dupa "Ceasul Aducerii-Aminte", "Sub Stele" si "Nestramutat".

Iata ce a declarat formatia:

"Putem anunta numele urmatorului album Bucovina. Discul se numeste SEPTENTRION, si va fi lansat pe 8 decembrie in Bucuresti, la Arenele Romane. Urmeaza un turneu european cu o droaie de date; tineti aproape!"

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

In presale pana pe 1 septembrie biletele costa 50 de lei. Pana pe 1 noiembrie vor costa 55 de lei iar apoi 60 de lei.

De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si "Bucovina Fanpack" la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include.

- afis color (cu autograf)

- bratara textila cu logo

- acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus
Mai multe stiri despre: lansare album  concerte 2018 
Publicat pe 06 Iunie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram