BestMusic.ro » B.U.G. Mafia » Tataee de la BUG Mafia, condamnat la sase luni de inchisoare

Tataee de la BUG Mafia, condamnat la sase luni de inchisoare

Tataee de la BUG Mafia, condamnat la sase luni de inchisoare

Vlad Irimia, cunoscut sub numele de Tataee, membru al trupei BUG Mafia, a fost condamnat, joi, de magistratii Curtii de Apel Timisoara la sase luni de inchisoare cu suspendare si la plata unor daune materiale si morale.

Victima, conform Mediafax, este un barbat pe care Tataee l-a acident, in august 2008, cu masina.

La Curtea de Apel Timisoara s-a judecat recursul formulat de Vlad Irimia in cazul unui accident rutier petrecut in 2008, in urma caruia un barbat a avut nevoie de ingrijiri medicale, in acest caz el fiind condamnat de Tribunalul Arad, in luna iunie 2010, la sase luni de inchisoare cu suspendare si la plata a 15.000 de lei daune morale si 491 de euro daune materiale, potrivit Reprezentantul Biroului de Presa al Curtii de Apel Timisoara, Denisa Botoca.

Curtea de Apel Timisoara a respins recursul acestuia si a pastrat sentinta initiala data de Tribunalul Arad.

Componentii trupei BUG Mafia au fost implicati intr-un accident rutier, in august 2008, in judetul Arad, unde au lovit cu masina un barbat care conducea un moped, din cauza caruia barbatul a ajuns la spital cu rani grave, iar medicii au constatat ca a suferit multiple fracturi costale, un traumatism cranio-cerebral si o fractura de glezna.
Mai multe stiri despre: inchisoare  Tataee 
Publicat pe 17 Septembrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram