BestMusic.ro » byron » Asculta in exclusivitate pe Deezer noul album byron – Eternal Return!  

Asculta in exclusivitate pe Deezer noul album byron – Eternal Return!  

Asculta in exclusivitate pe Deezer noul album byron – Eternal Return!
 

Intregul albumul byron – Eternal Return este disponibil de astazi la streaming, in exclusivitate pe Deezer, timp de o saptamana.

Cele 12 piese noi au fost inregistrate la studiourile Windmill Lane din Dublin (inginer de sunet Claudiu Ilariean, asistent Andy Naessens) cu sprijinul Universal Music Romania si al Sony Romania, mixul a fost realizat de Dan Georgescu si byron la Premium Artist Studios in Bucuresti iar masterul a fost realizat la celebrele studiouri AbbeyRoad din Londra de catre Frank Arkwright (Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, BiffyClyro etc).

Grafica a fost realizata de 6fingers, care pentru fiecare piesa a gandit un tablou specific, preluand din simbolistica versurilor si a calendarului. Pe blogul trupei puteti citi un serial in desfasurare despre procesul din spatele realizarii conceptului grafic: http://byronmusic.ro/category/despre-artwork-ul-eternal-return/

Asculta pe Deezer noul album byron – Eternal Return!

http://umusic.ly/EternalReturn.deezer

byron vor lansa noul lor album de studio pe 6 noiembriela Bucuresti printr-un concert in Fratelli Studios (str. Glodeni, nr. 1-3). Concertul va incepe de la ora 21:00 iar inainte de byron va canta Lucia, care isi va lansa si ea albumul de debut Silence. Biletele pentru dublul concert de lansare se gasesc in reteaua www.iabilet.ro(magazinele SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, automateleZebraPay). Elevii si studentii isi pot cumpara bilete cu o reducere de 20% valabile la intrare cu carnetul vizat pe anul in curs.

Event Facebook – http://on.fb.me/1kbqI6U

byron:

Dan Byron – voce, chitara, flaut

6fingers – clape, chitara, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe

www.byronmusic.ro
Mai multe stiri despre: lansare album  streaming gratuit  concerte 2015 
Publicat pe 30 Octombrie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu