BestMusic.ro » byron » byron – Eternal Return: tracklist si artwork. Lansarea la Bucuresti pe 6 noiembrie! 

byron – Eternal Return: tracklist si artwork. Lansarea la Bucuresti pe 6 noiembrie! 

byron – Eternal Return: tracklist si artwork. Lansarea la Bucuresti pe 6 noiembrie! 

Weekend-ul trecut la Londra cei de la byron au prezentat in avanpremiera noul lor disc de studio, "Eternal Return”, cu ocazia concertului sustinut in cadrul fEAST Fest 2015.

Vineri, pe 6 noiembrie, materialul va fi lansat la Bucuresti, concertul avand loc in Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3). Biletele la concert se gasesc in reteaua www.iabilet.ro (magazinele SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, automatele Zebra Pay) si costa 40 de lei in presale pana pe 30 octombrie. In cadrul aceluiasi eveniment isi va lansa si Lucia albumul de debut "Silence”.

byron – "Eternal Return" Tracklist:

Settling Down

Most Inexplicable Plague

A Walking Piece of Art

The Sea

History as a Child

Peace

City on Fire

Wall of Shame

Little by Little

One Day a Year

In Between

Gone Fishing

"Eternal Return”, al saselea disc de studio byron, a fost inregistrat in High Resolution Audio (24 bit / 96 kHz) la Windmill Lane Recording Studios, renumitele "studiouri U2” din Dublin, Irlanda. Masterul a fost realizat la studioul Abbey Road din Londra de catre Frank Arkwright (Joy Division, Blur, Arcade Fire, BiffyClyro etc.). Folosind echipamente audio dedicate auditiei High Res precum castile Sony MDR1A si Walkman-ul NWZ-A15, ascultatorii vor avea o experienta mult mai bogata, extrem de apropiata de sunetul original din studio.

Artwork-ul a fost realizat de catre 6fingers.

byron – Marea (The Sea, RO lyrics)

https://youtu.be/CaP6fC3_cTA

"Eternal Return” este un album-concept cu 12 piese compuse pe parcursul unui an, fiecare dintre ele corespunzand cate unei luni din calendar (incepand cu martie si terminand cu februarie). Versurile vorbesc despre miturile, legendele si evenimentele istorice din spatele fiecarei luni, transpuse in lumea moderna. In acelasi timp, cantecele pot fi interpretate si ca spunand povestea de dragoste dintre doi protagonisti, cu suisurile si coborasurile acesteia.

Din punct de vedere muzical, byron revin la un sound art rock, cu compozitii si aranjamente complexe punand in valoare duo-ul dintre chitara electrica si pian, impreuna cu vocea puternica si hipnotica a solistului Dan Byron. Trupa paseste pe granita fina dintre rock-ul alternativ si cel progresiv, cu refrene ample, melodice, sustinute de riff-uri de chitara mai zgomotoase ca pana acum – precum in primul single "Marea” (varianta in romana a piesei "The Sea” de pe album).

"Eternal Return”, noul album byron, urmeaza sa fie lansat pe 6 noiembrie prin casa de discuri Universal Music Romania.

byron:

Dan Byron – voce, chitara, flaut

6fingers – clape, chitara, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe

www.byronmusic.ro

http://fb.com/byronmusic
Mai multe stiri despre: lansare album  artwork  concert lansare album  tracklist album 
Publicat pe 21 Octombrie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu