BestMusic.ro » byron »   byron lanseaza album nou la Doors Club - "Noua"

  byron lanseaza album nou la Doors Club - "Noua"

  byron lanseaza album nou la Doors Club - "Noua"

Vineri, 15 noiembrie, la Doors Club, in Constanta (str. Traian nr. 68A), trupa byron va sustine concertul de lansare a celui de-al saptelea album de studio.

Noul album byron va fi primul de pana acum compus direct in limba romana ca proiect de sine statator. Piesele noi duc sound-ul trupei in zone incitante si ne-explorate pana acum, pastrand insa elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat si vocea inconfundabila a lui Dan Byron. Cele patru single-uri lansate pana acum – "Anima”, "Continuum” feat. Lucia, "Noua” si "Consumatori de vise” – contureaza profilul unui album complex, cu o plaja foarte larga de stari muzicale.

Noua este un album despre noi, despre Romania, dedicat n o u a . Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranti, dar si despre noi, cei ramasi acasa. Un album despre inconstientul colectiv, despre taceri si mersul nostru zilnic pe ata.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Publicat pe 11 Noiembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu