BestMusic.ro » byron » byron lanseaza noul album Eternal Return pe 29 noiembrie la Bucuresti. Noi concerte la Bacau si Timisoara!

byron lanseaza noul album Eternal Return pe 29 noiembrie la Bucuresti. Noi concerte la Bacau si Timisoara!

byron lanseaza noul album Eternal Return pe 29 noiembrie la Bucuresti. Noi concerte la Bacau si Timisoara!

Duminica, 29 noiembrie, trupa byron va concerta la Bucuresti in Beraria H (sos. Kiseleff nr. 32, Parc Herastrau), prezentand publicului noul album de studioEternal Return lansat la inceputul lunii. Concertul va incepe dupa ora 21:00, intrarea publicului va fi libera iar in incinta vor fi amenajate urne de donaii pentru victimele incendiului din Colectiv. Inainte de cei de labyron va concerta Lucia, aceasta lansand de asemenea albumul de debut Silence.

Concerte de lansare a noului album byron au fost programate si in ara, pe 28 noiembrie la Bacau(Valhalla Pub) si pe 4 decembrie la Timisoara (The Note Pub).

Albumul Eternal Return, lansat prin Universal Music Romania, a fost inregistrat vara aceasta la studiourileWindmill Lane din Dublin, mixajul fiind facut de Dan Georgescu si trupa byron la Premium Artist Studios in Bucuresti. Masterul a fost realizat la studiourile Abbey Road din Londra de catre Frank Arkwright, ce a mai lucrat cu artisti precum Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro si alii. Albumul este deja disponibil atat in format digital (download pe iTunes, Amazon mp3; streaming pe Deezer, Zonga, Spotify) cat si fizic (CD audio in librariile Carturesti, la comanda pe www.emag.ro si www.getmusic.ro). De asemenea, albumul este disponibil si in High Resolution Sound (24 bit / 96 kHz) pe Tidal, Qobuz si highresaudio.com, ascultatorii putand astfel avea o experiena mult superioara celei unui CD obisnuit (utilizand echipamente compatibile High Res precum castile Sony MDR1A si Walkman-ul NWZ-A15).

byron – The Sea (official video)

https://youtu.be/S_CjKDZ_u-o
Mai multe stiri despre: album nou  album nou 2015 
Publicat pe 26 Noiembrie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu