BestMusic.ro » byron » Concertul byron – Electric Marching Band este disponibil la streaming audio in exclusivitate pe Deezer  

Concertul byron – Electric Marching Band este disponibil la streaming audio in exclusivitate pe Deezer  

Concertul byron – Electric Marching Band este disponibil la streaming audio in exclusivitate pe Deezer
 

Trupa byron urmeaza sa lanseze, la inceputul lunii septembrie, DVD-ul live "Electric Marching Band”, filmat iarna trecuta la Teatrul National din Cluj alaturi de Muzica Militara a Garnizoanei Bistrita si corul de elevi Excelsior al Liceului de Muzica "Tudor Jarda”. in asteptarea lansarii, varianta audio a concertului este incepand de astazi, 28 august, disponibila la streaming online in exclusivitate pe Deezer!

Asculta byron – Electric Marching Band in exclusivitate pe Deezer:

http://umusic.ly/byron.EMB.deezer

Pe 2 decembrie, anul trecut, cei de la byron filmau un concert spectaculos la Teatrul National din Cluj, avand alaturi pe scena o fanfara militara si un cor de elevi. Avandu-l ca invitat special pe violonistul Alexander Balanescu – ce a oferit o prestatie electrizanta pe una din piese – byron au realizat o fuziune inedita de stiluri muzicale, undeva la granita dintre rock, jazz si muzica de film. Dupa ce a fost difuzat pe HBO Romania, concertul "Electric Marching Band” urmeaza sa fie lansat pe DVD si Blu-ray sub egida Universal Music Romania, varianta audio urmand de asemenea sa fie disponibila in outlet-urile de streaming si download digital.

Concertul de lansare de la Bucuresti va avea loc pe 11 septembrie la Hard Rock Cafe (sos. Kiseleff nr. 32, Parcul Herastrau). Biletele s-au pus deja in vanzare in reteaua www.iabilet.ro precum si la Hard Rock Cafe.

byron:

Dan Byron – voce, chitara, flaut

6fingers – clape, chitara, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe

Mai multe pe:

www.byronmusic.ro

http://fb.com/byronmusic

www.facebook.com/umusicro
Mai multe stiri despre: DVD  album nou  lansari dvduri  concerte 2015 
Publicat pe 28 August 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu