BestMusic.ro » byron »   Pe 17 februarie trupa byron aniverseaza 10 ani de la lansarea albumului ”Perfect” printr-un concert online  

  Pe 17 februarie trupa byron aniverseaza 10 ani de la lansarea albumului ”Perfect” printr-un concert online  

  Pe 17 februarie trupa byron aniverseaza 10 ani de la lansarea albumului ”Perfect” printr-un concert online
 

Miercuri, 17 februarie, incepand cu ora 20.00, trupa byron va sustine un concert in live streaming pe platforma streamerse.net.

Evenimentul va marca aniversarea a 10 ani de la lansarea albumului Perfect si va fi transmis in direct de pe scena clubului Expirat din Bucuresti.

Pe 17 februarie se implinesc 10 ani de la lansarea albumului Perfect - un album de adaptari si re-orchestrari dupa cantece romanesti mai mult sau mai putin cunoscute, interpretate in original de artisti precum Timpuri Noi, Alexandru Andries, Phoenix, Celelalte Cuvinte , Ada Milea, Nicu Alifantis si multi altii. Albumul a marcat si colaborarea inedita a trupei byron cu regizorul Nae Caranfil si este un tribut adus muzicii romanesti.

La 10 ani de la lansare, pe 17 februarie 2021, trupa byron va canta albumul Perfect in intregime in cadrul unui concert online. Evenimentul va fi transmis in direct pe platforma Streamerse.net, incepand cu ora 20.00 (ora Romaniei) si va putea fi vizionat in toate colturile lumii.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile pe iabilet.ro, iar cei care doresc sa sustina trupa pot alege intre trei categorii de bilete - la 35, 50 si 75 de lei - in sistem "pay what you want” https://streamerse.net/event/concert-byron-live-streaming-10-ani-de-perfect

”Perfect a fost un joc de la un capat la altul, initiat de Victor Panfilov, producatorul si inginerul de sunet cu care am lucrat in primii noua ani, si dus apoi mai departe de fiecare dintre noi. Conceperea lui a durat mai mult decat planuiseram pentru ca incercam sa echilibram cat de cat mersul nostru pe sarma si ne apucaseram in acelasi timp de alte doua proiecte mari - piesa de teatru Nevestele vesele din Windsor (in regia regretatului Alexandru Tocilescu) si concertul Live underground, filmat in salina Turda. A fost o minune ca am reusit sa le ducem pe toate la capat. Acum, ca au trecut zece ani, putem sa romantam povestea si sa spunem ca a fost greu, dar ne-a facut placere, declara Dan Byron, solistul trupei.
Publicat pe 08 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu