BestMusic.ro » byron »   The Mono Jacks deschide concertul de lansare al noului album byron de la Arenele Romane

  The Mono Jacks deschide concertul de lansare al noului album byron de la Arenele Romane

  The Mono Jacks deschide concertul de lansare al noului album byron de la Arenele Romane

Sambata, 9 noiembrie, la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit), trupa byron va sustine concertul de lansare a celui de-al saptelea album de studio. Invitati speciali ai evenimentului vor fi Lucia si The Mono Jacks, iar biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua de distributie IaBilet.

Noul album byron va fi primul de pana acum compus direct in limba romana ca proiect de sine statator. Piesele noi duc sound-ul trupei in zone incitante si ne-explorate pana acum, pastrand insa elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat si vocea inconfundabila a lui Dan Byron. Cele trei single-uri lansate pana acum – "Anima”, "Continuum” feat. Lucia si "Noua” – contureaza profilul unui album complex, cu o plaja foarte larga de stari muzicale.

Opening act la concertul byron, The Mono Jacks, sunt o colectie de ganduri si emotii puse pe note.

Vei simti asta cu usurinta daca ajungi la un concert de-al lor si probabil ca vei remarca si tu ca in spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te framanta invariabil. Trupa fondata de Doru Trascau in 2008 a lansat pana acum doua albume si doua EP-uri, primite cu entuziasm de public, si a adunat o bogata experienta de live atat in cluburi cat si la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF.

Haideti, asadar, la concertul de lansare a noului album byron – pe 9 noiembrie. la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit)! Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet la pretul de 80 de lei (presale pana pe 31 octombrie) si 100 de lei (pana pe 8 noiembrie). La intrare, in seara concertului, pretul unui bilet va fi de 110 lei (in limita stocului ramas).
Publicat pe 11 Octombrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu