BestMusic.ro » byron » Trupa byron lanseaza noul single "Marea" pe 14 august la Gradina cu Filme 

Trupa byron lanseaza noul single "Marea" pe 14 august la Gradina cu Filme 

Trupa byron lanseaza noul single "Marea" pe 14 august la Gradina cu Filme 

Urmatorul album de studio byron, inregistrat in aceasta vara la studiourile Windmill Lane din Dublin, Irlanda, se apropie cu pasi repezi de data lansarii. Vineri, pe 14 august, va fi prezentat primul single, piesa "Marea/The Sea”, printr-un concert special si o proiectie de videoclip la Gradina cu Filme din Bucuresti (Piata Lahovari, nr. 7). Concertul va incepe de la ora 20:30 iar biletele sunt disponibile in avans in reteaua www.eventim.ro si la casa de bilete CreArt.

Noul album byron a fost tras in aceasta vara in Dublin la Windmill Lane, supranumit "Studioul U2”, cu sprijinul Universal Music Romania, SonyRomania si Data Group. Inregistrarile au fost facute in High Resolution Audio, la 24 bit / 96 kHz, un nivel de fidelitate mult superior CD-urilor audio obisnuite si care reproduce sunetul exact cum a fost creat de artist in studioul de inregistrari. Folosind echipamente audio dedicate auditiei High Res, ascultatorii vor avea o experienta mult mai bogata, extrem de apropiata de sunetul original din studio.

"Pe noul album sunt 12 piese compuse de-a lungul unui an, fiecare piesa corespunzand unei luni si vorbind intr-un fel despre luna respectiva – extrapoland pe baza legendelor si povestilor asociate cu fiecare dintre ele. La un alt nivel, albumul spune de asemenea povestea relatiei dintre doi oameni, cu suisurile si coborasurile ei. in calendarul albumului, Marea/The Sea corespunde lunii iunie”, spune solistul Dan Byron despre noul single si viitorul album.

Cel de-al saselea album de studio byron urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna prin casa de discuri Universal Music Romania.

Haideti asadar vineri, 14 august, la Gradina cu Filme din Bucuresti ca sa-i ascultati pe byron in concert si sa le vedeti in premiera videoclipul pentru cel mai nou single, "Marea/The Sea”. Concertul va incepe de la ora 20:30 iar biletele se gasesc in reteaua Eventim si la casa de bilete CreArt din Piata Lahovari nr. 7.

byron

Dan Byron – voce, chitara, flaut

6fingers – clape, chitara, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe
Mai multe stiri despre: lansare single  single nou  piesa noua 2015 
Publicat pe 12 August 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu