BestMusic.ro » Cabron » Si Cabron boicoteaza Mamaia Music Awards

Si Cabron boicoteaza Mamaia Music Awards


Dupa ce dimineata va spuneam de mesajul celor de la B.U.G. Mafia, care il acuza pe Dan Leonte de promovare mincinoasa, atat pentru Romanian Top Hits, cat si pentru Mamaia Music Awards, si Cabron a transmis un mesaj publicului sau, din care lasa sa se inteleaga ca nu va lua parte la gala de azi, 9 august.

"Mamaia Music Awards = Teapa! Domnilor organizatori...e urat sa pui pe afis (care arata ca afisele de la marile spectacole de manele de la Teatrul de Vara) poze cu artisti care nu vor fi la fata locului, facand lumea sa creada ca vor canta.. Cum sa ma pui in mijlocul afisului fara sa imi trimiti vreodata macar o invitatie (scrisa/verbala).. sau cum sa ma pui pe afis fara sa-mi ceri acordul? ...si pana la urma...cum sa ceri atatia bani pe prosteala? (Cel mai ieftin bilet 50RON, cel mai scump 1500RON). Concluzia: Mamaia Music Awards o suge de la prima editie!" a scris Cabron pe pagina sa de Facebook.

Saptamana trecuta, cei de la B.U.G. Mafia au fost anuntati ca invitati pentru Romanian Top Hits de la Bacau, desi trupa nu semnase niciun contract in acest sens. Publicul prezent la eveniment a fost anuntat cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului ca trupa nu va urca pe scena.
Mai multe stiri despre: scandaluri  mamaia music awards  mamaia music awards 2013 
Publicat pe 09 August 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram