BestMusic.ro » Calvin Harris » Top 10: Cu cat s-au mai imbogatit DJii in 2014?

Top 10: Cu cat s-au mai imbogatit DJii in 2014?


Forbes a tras linie si da publicitatii clasamentul sumelor cu care DJii si-au rotunjit veniturile in ultimele 12 luni. Top 10 al averilor stranse de reprezentantii scenei eletronice este format nu din 10, ci 13 superstaruri, cativa dintre ei fiind greu de departajat.

Cel mai bine platiti DJi din lume au strans, cumulat, o avere de peste 300 de milioane de dolari, iar conducatorul clasmentului, scotianul Calvin Harris (30 de ani) se afla pentru a doua oara consecutiv in varful topului Forbes, cu venituri obtinute de productia a numeroase hituri, dar si din turnee. DJ-ul, care a cunoscut faima relativ recent fata de alti reprezentanti ai genului aflati in clasament, declara ca "s-a aflat la momentul potrivit, in locul potrivit", popularitatea uriasa a muzicii dance din ultimii trei ani transformandu-l din DJ-ul popular printre fanii europeni ai muzicii disco intr-un superstar.

David Guetta, aflat pe a doua pozitie a topului, si-a imbogatit contul cu 30 de milioane de dolari, podiumul fiind completat de Avicii si Tiesto, la egalitate, cu cate 28 de milioane de dolari venituri in ultimele 12 luni. Vedeti galeria foto de mai jos pentru restul clasamentului Forbes.

Mai multe stiri despre: Forbes  topuri  Top Forbes  clasamente 
Publicat pe 20 August 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram