BestMusic.ro » Cargo » CARGO VINYL intra in colectia Hard Rock Cafe Bucuresti  

CARGO VINYL intra in colectia Hard Rock Cafe Bucuresti  

CARGO VINYL intra in colectia Hard Rock Cafe Bucuresti
 

Cavalerii Rockului Romanesc vor dona pentru colectia de memorabilia din Hard Rock Cafe un exemplar semnat al vinilului pe care il lanseaza miercuri, 25 ianuarie. Momentul marcheaza 9 ani de la inaugurarea Hard Rock Cafe Bucuresti.

CARGO se adauga astfel numelor mari din muzica internationala ale caror obiecte pot fi admirate in restaurantul din Herastrau: The Beatles, Michael Jackson, Metallica, Bruce Springsteen, Madonna, Robbie Williams, Elton John, Prince, Richie Sambora sau Steve Tyler. in total, in Hard Rock Cafe sunt expuse peste 300 de costume de scena, instrumente muzicale, LP-uri de aur si platina, postere si coperti de albume care au apartinut unor artisti si trupe legendare. Din acest adevarat muzeu al muzicii fac parte si articole oferite de muzicieni romani: Holograf, Cornel Ilie si Cristi Minculescu.

CARGO VINYL va avea un tiraj de doar 250 de exemplare si va fi destinat colectionarilor si fanilor exclusivisti. Vinilul dublu contine 12 cantece si se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane in concertul "Noaptea Vrajitoarelor".

Biletele pentru concertul din 25 ianuarie se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 40 de lei, fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans;

- 75 de lei, cu loc la masa, in sala.

Despre CARGO:

Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc inca de la primul album, "Povestiri din gara". Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995 - "Destin", iar gloria absoluta in 1998, cand au lansat "Ziua Vrajitoarelor". La inceputurile anilor 2000 se lanseaza "Baga-ti mintile in cap" sub egida Media Pro Music, iar in 2007 au lansat un album "Best Of" intitulat "XXII" ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei - "Nu ma lasa sa-mi fie dor" si "A 5-a dimensiune" s-au bucurat in 2013 de un success enorm la public. in 2015 Cargo a aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD in cadrul festivalului Metalhead Meeting.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte hard rock cafe  concerte 2017 
Publicat pe 24 Ianuarie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram