BestMusic.ro » Carla's Dreams » Carla's Dreams lanseaza piesa "Luna": sentimente de dragoste pe versuri

Carla's Dreams lanseaza piesa "Luna": sentimente de dragoste pe versuri

Carla's Dreams lanseaza piesa "Luna": sentimente de dragoste pe versuri

Carla’s Dreams lanseaza single-ul Luna, acesta reprezentand a patra piesa de pe albumul Nocturn.

Nocturn este o poveste speciala a lui Carla’s Dreams care te face sa inchizi ochii si sa visezi probabil spre o altfel de realitate. Acesta este compus din 6 istorii ce sunt povestite de 6 personaje, pe un parcurs de 200 de zile.

Pe langa Luna se pregatesc de lansare inca aproximativ 13 piese, un sir de testimoniale cu rol explicativ, insa asta nu este tot. Vor urma si alte materiale muzicale.
Atunci cand spui Carla’s Dreams spui lirica, spui versuri gandite sa-ti atinga sufletul si sa te trimita intr-o cu totul alta stare decat ar face-o un artist comercial. Tocmai acesta este farmecul muzicii pe care o produce artistul Carla’s Dreams: desi comercial, desi prezent masiv pe posturile de radio, acesta nu reunta la povestile pe care le spune in melodiile sale si trimite catre ascultator valuri de naratiune in versuri si o multitudine de efecte vizuale pe care reuseste sa le produca fara ca macar sa ai clipul video in fata.


Astfel, Carla’s Dreams reuseste sa fie un artist care scrie muzica pe versuri vizuale, impletind metaforele si figurile de stil ca mai apoi acestea sa fie transpuse cu succes in videoclipurile sale.

Noua melodie a lui Carla’s Dreams, Luna, pastreaza aspectul liric sugestiv si alegoric, ca toate celelalte melodii de pana acum, fiind compusa de insusi artistul si produsa de Marco & Seba.


Melodia vorbeste despre dependenta si dragoste nocturna. In prim plan apar doi tineri indragostiti pe care i-am vazut si in prima piesa din acest proiect muzical. Luna nu face decat sa ne prezinte evolutia relatiei lor de dragoste, dar si sa ne arate cu ce se confrunta doi oameni care se iubesc, de-a lungul calatoriei lor in tunelul iubirii: asteptare si nesiguranta.


Inainte de Luna au mai fost melodiile Karma, Benzina, Praf de stele, CRV si
Regina goala.

Videoclipurile din Nocturn sunt regizate si filmate de Roman Burlaca si George Secrieru - BRFilms - echipa cu care Carla’s Dreams a colaborat de fiecare data.


Anul 2018 a fost unul plin pentru artistul Carla’s Dreams, avand in vedere piesele cu care ne-a incantat: Lacrimi si pumni in pereti a avut aproximativ 24 de milioane de view-uri pe Youtube, Pe umerii tai slabi a avut aproape 10 milioane de view-uri pe aceeasi platforma, iar Monomaniac a atins aproximativ 7 milioane de vizualizari pe Youtube.


Despre Monomaniac putem spune ca a fost un succes imens si in offline, avand in vedere concertul de lansare de la Arenele Romane, de pe data de 5 mai 2018, care a fost sold out. Carla’s Dreams
si-a prezentat povestea atunci in fata a 5000 de fani dependenti de lirica si de versurile generatoare de stari intense ale artistului.


In online, Carla’s Dreams a atins numarul de 1 milion de abonati pe canalul sau de Youtube, la finalul anului 2017. Drept multumire, artistul a lansat pe atunci melodia Frica ce a prezentat-o ca un cadou pentru fanii sai.


Carla’s Dreams nu activeaza doar in industria muzicala, ca artist si cantaret, este si jurat al emisiunii X Factor, pentru al treilea sezon, dar a reusit sa-si impuna calitatile de fin cunoscator al muzicii, artist si cantaret si in cadrul emisiunii The Four - Cei patru, unde a jurizat in stilul sau caracteristic: corect si fara menajamente.

Publicat pe 30 Noiembrie 2018 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu