BestMusic.ro » CarlasDreams » Carla’s Dreams – 5 milioane de vizualizari pentru “Beretta”; doua concerte la Hard Rock Cafe pe 1 si 2 noiembrie

Carla’s Dreams – 5 milioane de vizualizari pentru “Beretta”; doua concerte la Hard Rock Cafe pe 1 si 2 noiembrie


Carla’s Dreams a lansat de curand single-ul "Beretta” cu videoclip oficial. Piesa a ajuns la peste 5 milioane de vizualizari in mai putin de doua saptamani de la lansare.

Bilete inca mai pot fi achizitionate de pe iabilet.ro.

De asemenea, a lansat si trei modele de tricou inspirate de piesa "Beretta” care sunt disponibile pe site-ul http://globalrecords.com/shop/carlas-dreams

Anul acesta, Carla’s Dreams a sustinut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului "Antiexemplu”, show regizat de artisti.

De curand, Carla’s Dreams au castigat patru premii in cadrul Media Music Awards: Best Song "Imperfect”, Best Group, Spring Hit "Antiexemplu” si Summer Hit "Pana la sange”.

"Antiexemplu” si "Pana la sange” au dominat topurile radio si TV, pe locul 1 pentru multe saptamani si cu cate 16 milioane de vizualizari pe YouTube.

Carla’s Dreams este jurat pentru al doilea sezon X Factor de la Antena 1. In primul sezon, a castigat impreuna cu concurenta sa Olga Verbitchi.
Mai multe stiri despre: vizualizari  vizualizari videoclip 
Publicat pe 25 Octombrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram