BestMusic.ro » CarlasDreams » Carla’s Dreams au lansat “Te ascund in vise” din seria “Noctun”

Carla’s Dreams au lansat “Te ascund in vise” din seria “Noctun”


Carla’s Dreams revine cu o noua piesa de pe "Nocturn” care se numeste "Te ascund in vise” si a fost compusa si produsa de Carla’s Dreams. Videoclipul a fost filmat si regizat de BRFilms (George Secrieru si Roman Burlaca).

"Aceasta este o piesa adresata memoriei mele mediocre, slabe. Care a furat o parte atat de mare din mine, o parte atat de mare din trecut, din oameni, din muzica si literatura. Sau poate... este adresata soartei care a transformat o femeie exemplara intr-o usuratica, cu scopuri superficiale, goale.. desi atat de simplu de atins. Sau poate...

Despre o amintire... aici nu voi spune cui ii e adresata, e atat de evident. Despre cineva care doar in vise mai poate exista.

Dar pe ea... literatura, femeia si un suflet pereche.. o voi ascunde in vise.

Noaptea noastra va avea 10 episoade. Acesta este al VI-lea. Deci inca 4 pana la concertul de pe 18 mai de la RomExpo! Va fi cu voi, va fi cu noi, deci va fi mare si frumos ,)

Dar pana atunci - Carla's Dreams – "Te-ascund in vise”.

V-am cuprins ,)”, au spus Carla’s Dreams

Carla’s Dreams se pregatesc de primul mare concert de anvergura care va avea loc pe 18 mai la Romexpo.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, Casa de Balet si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2019 
Publicat pe 12 Aprilie 2019 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram