BestMusic.ro » CarlasDreams » Carla’s Dreams cucereste piata internationala si lanseaza piesa  "Triunghiuri"  

Carla’s Dreams cucereste piata internationala si lanseaza piesa  "Triunghiuri"  


Carla’s Dreams revine cu o piesa speciala pentru publicul vorbitor de limba rusa. Piesa se numeste "Triunghiuri " si este una dintre piesele care vor fi incluse pe albumul in limba rusa la care lucreaza cei de la Carla’s Dreams.

"Triunghiuri" este compusa de Carla’s Dreams si produsa de acestia cu Alex Cotoi.

Pentru acest videoclip, Carla’s Dreams a colaborat cu echipa cu care a facut si videoclipurile anterioare: Roman Burlaca (regizor) si George Secrieru (DoP).

Pe langa albumul in rusa, Carla’s Dreams lucreaza deja la un nou album in limba romana. Foarte curand, vor lansa si noul single in limba romana.

Carla’s Dreams se bucura de un succes neasteptat, dar meritat, datorita reusitelor din ultima perioada a tuturor pieselor lansate.

Cele mai recente single-uri "Acele”, "Te Rog” si "Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala.

Piesa "Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar si India, China.

Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carla’s Dreams se afla in turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, pe locul 7 in top Shazam Rusia si pe locul 5 in iTunes Rusia.

Piesa "Sub Pielea Mea” a fost pe locul 11 in Top Shazam Worldwide, devansand artisti precum David Guetta, Justin Bieber, Pink, Adele, Major Lazer.

"Sub Pielea Mea” de la Carla’s Dreams este in topul Shazam din Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Liban, Armenia, Letonia, Georgia, Serbia, Lituania, Croatia, Finlanda, Grecia, Suedia, Israel, China, Ungaria, Austria si Italia.

La finalul lunii septembrie, Carla’s Dreams va merge in turneu de promo in Franta si concerte in Dubai, precum si Romania, Rusia si Moldova.

Carla’s Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reusit sa cucereasca publicul intr-un timp relativ scurt.

Carla’s Dreams sunt cei care si-au obisnuit publicul cu un mesaj diferit, dar puternic, cu o abordare diferita.

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt doar niste artisti, ci vocea tinerilor care sunt atrasi si fascinati de piesele lor sincere.
Mai multe stiri despre: turneu  piesa noua 2016  videoclip nou 2016 
Publicat pe 02 Septembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram