BestMusic.ro » CarlasDreams » Carla’s Dreams revin cu single-ul "Ne topim", parte din seria "Nocturn"  

Carla’s Dreams revin cu single-ul "Ne topim", parte din seria "Nocturn"  


Carla’s Dreams prezinta "Ne topim”, un nou single din seria "Nocturn”, o poveste de dragoste intensa, sincera.

Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de acestia cu Alex Cotoi. Videoclipul a fost filmat si regizat de BRFilms (George Secrieru si Roman Burlaca).

"Finalul uneia dintre cele 3 istorii din Nocturn. Celelalte 2 urmeaza in trei episoade pana la sfarsitul noptii pe data de 18 mai la Romexpo. V-am cuprins ;)”, au spus Carla’s Dreams.

De curand, Carla’s Dreams au lansat "Te ascund in vise”, o piesa compusa si produsa de Carla’s Dreams.

"Aceasta este o piesa adresata memoriei mele mediocre, slabe. Care a furat o parte atat de mare din mine, o parte atat de mare din trecut, din oameni, din muzica si literatura. Sau poate... este adresata soartei care a transformat o femeie exemplara intr-o usuratica, cu scopuri superficiale, goale.. desi atat de simplu de atins. Sau poate...

Despre o amintire... aici nu voi spune cui ii e adresata, e atat de evident. Despre cineva care doar in vise mai poate exista.

Dar pe ea... literatura, femeia si un suflet pereche.. o voi ascunde in vise.

Noaptea noastra va avea 10 episoade. Acesta este al VI-lea. Deci inca 4 pana la concertul de pe 18 mai de la RomExpo! Va fi cu voi, va fi cu noi, deci va fi mare si frumos ,)

Dar pana atunci - Carla's Dreams – "Te-ascund in vise”.

V-am cuprins ,)”, au spus Carla’s Dreams

Carla’s Dreams se pregatesc de primul mare concert de anvergura care va avea loc pe 18 mai la Romexpo.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Mai multe stiri despre: concerte 2019  piesa noua 2019 
Publicat pe 23 Aprilie 2019 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram