BestMusic.ro » CarlasDreams »  Uite Carla`s, nu e Carla`s!

 Uite Carla`s, nu e Carla`s!


Aparent presa din Rusia a aflat cine sunt membrii trupei Carla`s Dreams. Evident, s-a creat isterie in randul fanilor dupa publicarea unor poze cu membrii trupei (nepictati pe fata) care intra intr-un club din Moscova.

Dar oare ei sunt? Si-a pus cineva oare aceasta intrebare?

Potrivit Life.ru solistul trupei este Andrei Tarus, fost membru al trupei In Quandro. Dar sa fim seriosi, acest lucru se vehiculeaza de ceva vreme. In concluzie, nu am aflat nimic nou.

Unul dintre cei fotografiati la intrarea in acel local din Moscova este chiar sunetistul trupei. Probabil, echipa care sta in spatele trupei Carla`s Dreams a iesit sa se distreze. Asta nu inseamna ca ei sunt adevaratii Carla`s Dreams.

Pana si primarul orasului Chisinau a fost deranjat de toata valva creata in jurul trupei. Acesta a postat pe pagina lui oficial de Facebook un mesaj dur la adresa celor care au publicat pozele.

”Nu ma declar fan Carla's Dreams, dar f*ck off celor care sustin ca i-au deconspirat identitatea!

Aparent este vorba despre niste jurnalisti meseriasi, tari ca agentul 007, dar de fapt au procedat ca niste lepre. Voi nu ati incercat sa-i deconspirati identitatea, ci sa-i luati farmecul, "fishka" (cum se spune in rusa). Este un talent, este un fenomen, indiscutabil.Timp de 4 ani oricine ar fi dorit, in RM sau in Ro ar fi putea sa-i faca asta. Dar nu a facut-o. De ce? Pentru ca de farmec nu te atingi, pentru daca te atingi, il distrugi. Dincolo de ceea ce canta, cum canta, Carla's Dreams a cucerit si pentru ca a gasit aceasta nisa, a anonimatului, prin care apropo, a facut sa nu atraga toata gloria asupra propriei persoane. Ceea ce inseamna modestie, ceea ce este o valoare. Asta chiar nu e rau de invatat de la el, si noi sa invatam, dar mai ales voi, ca nu va mai ajunge glorie si teritoriu niciodata...

El a venit la Moscova cu o piesa noua si in limba rusa. A vrut sa fie politicos, sa va faca pe plac. Omul a fost de bun simt. Voi ce ati facut? L-ati dus pe la radiouri si televiziuni, dar si l-ati plesnit. I-ati scuipat in suflet. Si v-ati dat si eroi pe deasupra. De ce, pentru ca a spus ca e limba romana si nu moldoveneasca pe care ne-ati bagat-o pe gat din 1940 incoace, schimbandu-i si grafia, din latina in chirilica? Sau pentru ca vreti inca o data sa aratati "kto rulit"? Nu, ati aratat un singur lucru ca nu-l respectati pe artist, pe om, si prin aceasta ati confirmat inca o data ca nu ne respectati pe noi, cei din RM si din RO. Stiti ce ati facut voi? Este ca si cum ti-ar veni un oaspete acasa, iar tu l-ai fotografia si l-ai filma cum se duce la WC, ai publica si ai spune: "Vai ce tare sunt!" Da, multi poate stiu sau banuiessc, noi l-am invitat la concerte si ale PL si ale Primariei, dar nu ne-a trecut prin cap sa facem asemenea "acte de eroism", desi puteam si era foarte simplu chiar.".

Ideea finala este ca nu stim cine sunt baietii care au spart topurile cu piesele lor si care strang mii de oameni la concerte.

Daca nu ne credeti, veniti pe 8 septembrie la Hard Rock Cafe si pe 24 noiembrie, tot acolo, ca sa ii vedeti in actiune.

Biletele pentru aceste concerte se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.
Mai multe stiri despre: concerte hard rock cafe  trupe de baieti  carla`s dreams 
Publicat pe 06 Septembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram