BestMusic.ro » Caro Emerald » Irina Rimes canta in deschiderea concertului Caro Emerald 

Irina Rimes canta in deschiderea concertului Caro Emerald 

Irina Rimes canta in deschiderea concertului Caro Emerald 

La doar 26 de ani, Irina Rimes este un artist complet, facand cu usurinta trecerea intre rolurile de interpret, compozitor si textier. Nascuta in Republica Moldova, cantareata a cucerit toate topurile muzicale inca de la debut, piesa "Visele” fiind una dintre cele mai difuzate melodii in 2016.

A urmat prima trilogie din industria muzicala romaneasca, "Trilogia Irinei”, 3 piese sub forma unui mini serial de dragoste, apoi colaborari de succes cu Guess Who, DJ Sava, Vunk si Killa Fonic. Anul 2017 a marcat pentru Irina Rimes lansarea albumului de debut "Despre El”, dar si semnarea unei colaborari cu Universal Music Franta.

Cu o aparitie memorabila pe scena Salii Palatului, Irina Rimes va introduce publicul intr-o minunata poveste de dragoste, pe acordurile pieselor sale cele mai cunoscute, printre care se numara "Bolnavi amandoi”, "Ce s-a intamplat cu noi” si "Octombrie rosu”.

Show-ul va continua in atmosfera plina de caldura si culoare adusa de Caro Emerlad si a sa "Emerald Island”. Artista olandeza este incantata sa se revada cu fanii din Romania si le-a transmis acestora un mesaj ce include cateva fraze in limba romana.
Mai multe stiri despre: concerte 2018 
Publicat pe 15 Februarie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu