BestMusic.ro » Carrie Underwood » Carrie Underwood transmite un mesaj puternic tuturor parintilor prin noul ei videoclip "Little Toy Guns"

Carrie Underwood transmite un mesaj puternic tuturor parintilor prin noul ei videoclip "Little Toy Guns"

Carrie Underwood transmite un mesaj puternic tuturor parintilor prin noul ei videoclip "Little Toy Guns"

Carrie Underwood, una dintre cele mai iubite cantarete de muzica country, transimite un mesaj puternic despre ce inseamna a fi parinte, prin intermediul videoclipului piesei "Little Toy Guns".

"Aceasta fetita isi aude parintii cum se cearta si o afecteaza foarte tare acest lucru", a impartasit Carrie. Videoclipul prezinta povestea unui copil care isi doreste ca acele cuvinte rostite de parintii ei sa fie la fel de inofensive ca focurile de arma trase cu un pistol de plastic. Underwood canta despre o fiica prinsa la mijloc de parintii ei.

Regizat de PR Brown, clipul pune in imagini fanteziile copilului. Finalul videoclipului se duce dincolo de versurile piesei si face intoarcerea la realitate, acolo unde linistea si pacea predomina.

"Little Toy Guns" este compusa de Carrie Underwood, Chris DeStefano si Hillary Lindsey. Piesa este extrasa de pe compilatia "Greatest Hits: Decade #1" lansata in luna decembrie a anului trecut. O piesa trista, dar care se termina intr-o nota optimista, fetita reusind sa isi aduca parintii impreuna cu ajutorul sperantei.
Mai multe stiri despre: compilatie  lansari videoclipuri  piesa noua 2015 
Publicat pe 02 Februarie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu