BestMusic.ro » Casa presei » Robert Turcescu a facut varicela. Si-a amanat un concert

Robert Turcescu a facut varicela. Si-a amanat un concert


Robert Turcescu, solistul trupei Casa Presei, s-a imbolnavit de varicela si nu mai poate urca pe scena in urmatoarele doua saptamani.

Prin urmare, concertul pe care trupa Casa Presei urma sa il sustina vineri, pe 27 ianuarie, in Coyote Cafe din Bucuresti, a fost amanat. Artistul, impreuna cu live band-ul, isi cer scuze pentru
situatia creata.

`Concertul de maine seara (n.r. vineri seara) se amana din motive independente de vointa noastra: solistul a facut... varicela!`, au scris cantaretii pe Facebook.

Grupul Casa Presei a fost infiintat la inceputul anului 2010 si este alcatuit in mare parte din ziaristi. In afara de solistul Robert Turcescu, din grup mai fac parte Gabriel Basarabescu, George Vila, Radu Cartianu, Alina Crisan si Dan Teodorescu.

Primul single Casa Presei, intitulat `Ce-mi pasa mie`, a fost lansat in septembrie anul trecut, in premiera la `Cronica Carcotasilor`.

Casa Presei - Ce-mi pasa mie
Mai multe stiri despre: boli  concerte amanate 
Publicat pe 27 Ianuarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram