BestMusic.ro » Catalin Crisan » Catalin Crisan va canta la propria nunta

Catalin Crisan va canta la propria nunta

Catalin Crisan va canta la propria nunta

Catalin Crisan se casatoreste religios in aceasta sambata cu cea care i-a cucerit inima, Alina Cupsa. Artistul nu va ezita sa cante la propria nunta, daca invitatii ii vor cere acest lucru.

Cei doi au facut cununia civila la inceputul lunii decembrie a anului trecut, iar acum isi vor uni destinele si in fata lui Dumnezeu. Initial, Catalin si Alina planuiau sa se casatoreasca la Barcelona, dar au renuntat pe parcurs la idee.

`Desi initial ne-am gandit sa facem nunta la Barcelona, ne-am razgandit din motive obiective: prietenii nostri trebuie sa mearga luni la serviciu si nu aveau cand sa se intoarca. Avem foarte multi invitati, aproximativ 200 de persoane`, a declarat, pentru `National`, Catalin Crisan.

Cantaretul sustine ca prefera sa pastreze traditia si sa nu vada rochia de mireasa inaintea nuntii. De asemenea, el a mentionat ca va purta pentru prima data smoching.

`Rochia a fost comandata in Anglia si a sosit acum o saptamana. Stiu unde este in casa, dar nu vreau sa o vad pana sambata. Eu voi purta, pentru prima oara, smoching`, a mai spus Catalin Crisan.

Gheorghe Turda si orchestra din Targoviste vor asigura momentele artistice.
Mai multe stiri despre: casatorii  nunti  nunta catalin crisan  nunti 2011 
Publicat pe 17 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu