BestMusic.ro » Catalin Crisan » Poze nunta Catalin Crisan

Poze nunta Catalin Crisan

Poze nunta Catalin Crisan

Catalin Crisan s-a casatorit religios sambata, cu aleasa inimii sale, Alina Cupsa. Cununia a fost oficiata de cinci preoti, la Biserica Sfintii Constantin si Elena din Capitala.

La petrecerea de dupa cununia religioasa au participat 200 de invitati, printre care Ministrul Turismului, Elena Udrea, cu sotul ei, Dorin Cocos, Marian Vanghelie, realizatoarea tv Mihaela Tatu si Ovidiu Ioanitoaia. De la eveniment au lipsit, insa, copiii lui Catalin Crisan - Daria si Raris.

Artistul a motivat ca nunta a fost pentru adulti, nu pentru copii.

`Copiii nu au venit, nunta a fost pentru adulti, iar duminica dimineata Daria a plecat in tabara la Moeciu`, a declarat, pentru `National`, Catalin Crisan. Catalin si Alina si-au organizat singuri nunta, inlocuind traditionalul meniu cu sarmalute cu unul international.

Desi majoritatea artistilor autohtoni care s-au casatorit au evitat sa cante la propria nunta, din pricina unei superstitii, Catalin Crisan nu a tinut cont de aceasta si a cantat pentru invitati si pentru mireasa lui, pe care nu a scapat-o din ochi toata noaptea.

Catalin Crisan a fost casatorit timp de 20 de ani cu Lucia Bubuluc. Cei doi au divortat in toamna lui 2009, iar copiii Daria Catalina si Raris Andrei au ramas in grija mamei.

Mai multe stiri despre: casatorii  nunti  nunta catalin crisan  nunti 2011 
Publicat pe 20 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu