BestMusic.ro » Celine Dion » Celine Dion a gasit nume copiilor sai

Celine Dion a gasit nume copiilor sai

Celine Dion a gasit nume copiilor sai

Celine Dion a hotarat alaturi de sotul sau, Rene Angelil, sa-si numeasca gemenii nou-veniti pe lume Eddy si Nelson.

Numele micutului Eddy a fost ales in semn de recunostinta pentru Eddy Marnay, muzicianul care a produs primele cinci albume ale apreciatei interprete:

`A fost ca un tata pentru ea. Eddy reprezinta un factor de influenta major in vietile celor doi, atat pentru Celine, cat si pentru Rene`, a declarat agentul de presa al cantaretei.

Bebelusul Nelson a fost si el botezat dupa aceleasi rationamente, mai exact in semn de admiratie pentru Nelson Mandela, pe care Celine Dion l-a cunoscut cu ocazia unor concerte din Africa:

`Rene mi-a povestit ca doar la cateva minute dupa ce s-au cunoscut, ei au fost impresionati de umanitatea lui Nelson Mandela`, a declarat tot purtatorul de cuvant al artistei.

`Celine si Rene isi doresc ca bebelusii sa fie inspirati de numele lor, deoarece si ei au fost inspirati de acei oameni`, a adaugat aceeasi sursa.

Celine Dion, in varsta de 42 de ani, a declarat pentru revista franceza Gala ca impreuna cu sotul ei a avut parte de cateva zile `nebune`, incercand sa gaseasca numele potrivite pentru bebelusi.

Mama cantaretei dorea ca acestia sa primeasca nume frantuzesti, insa fiul cel mare al cuplului, Rene-Charles, le-a cerut ca fratii lui sa primeasca nume americane.
Mai multe stiri despre: copii vedete  parinti vedete  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 29 Octombrie 2010 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/