BestMusic.ro » Celine Dion » Celine Dion, hartuita de un fan

Celine Dion, hartuita de un fan

Celine Dion, hartuita de un fan

Celine Dion a fost urmarita de un fanatic care cerea insistent sa ii vada pe cantareata si pe sotul acesteia, Rene Angelil. Pentru ca nu puteau scapa de el, agentii de paza l-au dat pe mana politiei.

Incidentul a avut loc pe 13 februarie, in fata casei din Canada a cuplului. Barbatul, in varsta de 41 de ani, a fost arestat la scurt timp dupa ce fugise de gardieni, informeaza contactmusic.com.

Familia cantaretei inca nu a facut declaratii despre cele intamplate. Dupa arest, fanaticul a fost dus la un spital pentru analize psihiatrice, pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul faptei.

Celine Dion
nu e singura artista care are de patimit de pe urma fanaticilor. Bestmusic.ro a facut o lista cu vedete care au fost hartuite de fani. Poti sa o vezi AICI.

Mai vor un bebe

In alta ordine de idei, Celine Dion, in varsta de 40 de ani si Rene Angelil (66) isi doresc sa aiba inca un copil, dupa ce in 2001 li s-a nascut Rene-Charles. Pentru aceasta Celine urmeaza diferite tratamente. `Mai incercam dupa ce inchei turneul. Speram sa raman insarcinata din nou. Am o mica speranta. Dar am fost deja atat de binecuvantata. Am incercat 6 ani sa-l concepem pe Rene-Charles. Baiatul nostru e un miracol`, a marturisit Celine Dion, citata de femalefirst.co.uk.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: copil  fan  hartuire  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 17 Februarie 2009 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/