BestMusic.ro » Celine Dion » Josh Groban : "Celine Dion ii da viata sotului ei prin vocea sa"

Josh Groban : "Celine Dion ii da viata sotului ei prin vocea sa"

Josh Groban : "Celine Dion ii da viata sotului ei prin vocea sa"

Josh Groban este convins de faptul ca vocea lui Celine Dion ii ofera alinare sotului ei. Celine este casatorita cu Rene Angelil inca din 1994 si din pacate el sufera de cancer la gat acum.

Josh este foarte bun prieten cu cei doi soti, iat in timpul aparitiei la emisiunea The Talk, el a tinut sa spun ca Rene este cel mai mare fan sotiei sale. "Daca ar fi ca Rene sa iubeasca ceva mai mult decat familia, viata lor personala, ar fi vocea ei, talentul ei. Ii da viata. Pentru el este normal sa spuna: Du-te acolo si arata-le si oamenilor vocea ta".

Josh are o legatura foarte stransa cu Rene si Celine. De asemenea, el se simte oarecum indatorat lor, pentru ca dupa spusele lui, daca nu ar fi fost cei doi, el nu ar fi reusit sa intre in industria muzicala.

"Celine si Rene sunt doi oameni extrem de speciali. Sunt foarte norocos sa ii cunosc. Ei reprezinta unul dintre motivele pentru care am o cariera in acest domeniu. Au fost primele persoane care mi-au dat o sansa. Celine mi-a permis sa cant cu ea la Premiile Grammy cand aveam 17 ani".

Celine a spus printre lacrimi pentru ABC ca sotul ei nu se poate hrani singur. Ea este cea care il hraneste de trei ori pe zi cu ajutorul unui tub. De curand, artista a anuntat ca se va rentoarce in Las Vegas, dupa ce in august si-a anulat show-urile tocmai pentru a avea grija de sotul ei.

Ea a tinut sa multumeasca tuturor fanilor care si-au aratat suportul in toata aceasta perioada.

"A fost foarte emotionant pentru mine si anticipez ca emotiile vor creste si mai mult pe masura ce intoarcerea mea se va apropia. Este minunat! Fiecare noapte inseamna un nou spectacol. Va promit ca vor fi note inalte si vesele", a spus Celine pentru People. Pentru a avea grija de sotul ei si pentru a-l sprijini, Celine si-a anulat de asemenea si turneul din Asia pe care trebuia sa il sustina anul trecut.
Mai multe stiri despre: cupluri  cupluri vedete  cupluri celebre 
Publicat pe 27 Martie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu