BestMusic.ro » Celine Dion »   Celine Dion va concerta  pe 29 iulie 2020 in premiera in Bucuresti, pe Arena Nationala

  Celine Dion va concerta  pe 29 iulie 2020 in premiera in Bucuresti, pe Arena Nationala

  Celine Dion va concerta  pe 29 iulie 2020 in premiera in Bucuresti, pe Arena Nationala

Biletele pentru concert se vor pune in vanzare joi, 17 octombrie, ora 10.00 pe iabilet.ro.

Artista care a bucurat milioane de inimi in intreaga lume in cei peste 30 de ani de cariera ajunge pentru prima data in Romania. Biletele pentru concert vor fi disponibile incepand cu data de 17 octombrie, ora 10 AM, ora Romaniei. Membrii fanclubului Team Celine vor putea cumpara bilete in exclusivitate printr-o perioada de pre-sale, urmand a exista cateva sesiuni de pre-sale limitate si pentru fanii inscrisi in bazele de date ale organizatorului, distribuitorilor de bilete sau partenerilor evenimentului. Concertul din Bucuresti face parte din turneul COURAGE WORLD TOUR, care promoveaza si primul album in limba engleza al artistei din ultimii 6 ani si va ajunge in aproape 100 de orase din intreaga lume.

Celine Dion a lansat de curand trei noi piese de pe urmatorul album, Courage, care va aparea pe 15 noiembrie. "Imperfections", "Lying Down" si "Courage" sunt melodii cu o noua directie creativa pentru artista si vor putea fi ascultate live in timpul concertului de la Bucuresti. Fanii artistei o vor putea acompania si la hiturile care au facut-o atat de cunoscuta, " My heart will go on", " A new day has come", " Because you loved me ", "It's all coming back to me" si multe altele.

Considerata una dintre vocile iconice ale muzicii pop, Celine Dion va concerta in Capitala miercuri, 29 iulie 2020, pe Arena Nationala.

Turneul COURAGE WORLD TOUR este produs de Concerts West/AEG Presents, concertul din Romania fiind organizat de Emagic.

Biletele vor fi disponibile iabilet.ro. Acestea vor costa intre 225 si 850 de lei (cu taxe si comisioane incluse) in functie de distanta fata de scena. Toate biletele sunt cu loc - inclusiv zona de gazon va avea sectoare de scaune. De asemenea, vor exista si pachete VIP pentru acest eveniment.

Despre Celine Dion

Celine Dion continua sa doboare recorduri cu spectacolele rezidenta din Las Vegas - The Colosseum at Caesars Palace, unde a concertat de peste 1,100 de ori pentru peste 4.5 milioane de fani. In iunie 2018, Celine a luat o pauza de 2 luni pentru a se dedica turneului sold-out de peste ocean, CELINE DION LIVE 2018, concertand in peste 22 de spectacole in 12 orase din Asia, Australia si Noua Zeelanda. Turneul a fost unul din cele mai bine vandute din 2018, cu incasari de aproape 57 de milioane de dolari si un public de 260.000 de oameni. Celine a ajuns pe primul loc si in clasamentul US Dance Club in luna iulie 2018 cu remix-ul single-ului Ashes din filmul Deadpool 2. Pe 8 iunie 2019, rezidenta de 16 ani, din Las Vegas a celebrei artiste s-a incheiat.
Publicat pe 14 Octombrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu