BestMusic.ro » Celine Dion » Fiul lui Celine Dion face scoala prin Skype

Fiul lui Celine Dion face scoala prin Skype

Fiul lui Celine Dion face scoala prin Skype

Fiul cantaretei canadiene Celine Dion, Rene-Charles nu lasa scoala nici in ruptul capului. Chiar daca este nevoit sa stea cu mama sa cat timp aceasta este in Las Vegas, baiatul isi continua studiile, dar pe internet.

Rene-Charles, in varsta de zece ani, nu renunta la scoala si ia lectii in continuare cu ajutorului unui program de chat.

Celine Dion s-a vazut nevoita a apela la ajutorul unui profesor pentru ca fiul sau sa isi poate continua studiile. Din fericire, unul dintre profesori a fost de acord sa ii predea lui Rene-Charles prin intermediul Skype.

"Cand se afla in Las Vegas ia lectii prin Skype. Apreciez enorm ca scoala lui este deschisa catre tehnologie", a dezvaluit Celine Dion.

Celine Dion si sotul sau, Rene Angelil, mai au doi copii, un cuplu de gemeni in varsta de 11 luni. Artista a recunoscut ca are momente in care ii este foarte greu sa se ocupe de toti cei trei copii, mai ales ca gemenii au mare nevoie de atentie.
Mai multe stiri despre: copil  scoala  skype  fiu celine dion  scoala fiul celine dion 
Publicat pe 04 Octombrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram