BestMusic.ro » Celine Dion » Titanic 2: pe vasul Concordia se asculta `My Heart Will Go On`

Titanic 2: pe vasul Concordia se asculta `My Heart Will Go On`

Titanic 2: pe vasul Concordia se asculta `My Heart Will Go On`

Celebra coloana sonora din filmul `Titanic`, piesa `My Heart Will Go On` cantata de Celine Dion, se asculta pe vasul Costa Concordia exact in moment in care acesta a esuat in seara de 13 ianuarie 2012 in apropiere de insula Giglio.

Multi spun ca ar fi vorba despre o coincidenta, altii cred ca a fost un semn, deoarece este aproape imposibil ca situatiile sa fie atat de asemanatoare.

`Imaginile din film sunt mai realiste decat iti poti imagina`, a declarat Yannic Sgaga, unul dintre pasagerii de pe Costa Concordia, potrivit The Sun.

Pachebotul de croaziera a lovit o stanca in apropierea insulei Giglio (Toscana), inainte de a esua aproape de mal. Naufragiul s-a soldat cu cel putin 11 morti. Nava se afla si acum acolo, inclinata intr-o parte si scufundata pe jumatate.

`My Heart Will Go On` este una dintre cele mai celebre melodii din istorie, fiind asociata unei povesti de dragoste neimplinite.

Spre deosebire de Titanic, in care Leonardo DiCaprio si Kate Winslet impartasesc o iubire incheiata mult prea devreme, vasul Costa Concordia nu aduce in prim plan nicio poveste de dragoste.
Mai multe stiri despre: inedit 
Publicat pe 19 Ianuarie 2012 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu