BestMusic.ro » Changing Skins » Changing Skins anunta schimbari de componenta

Changing Skins anunta schimbari de componenta


Dupa ce in urma cu cativa ani a lansat albumul "Changing Skins” si a participat de-a lungul timpului la numeroase concerte si festivaluri, fiind o prezenta placuta pe scena metal romaneasca, trupa de alternative rock CHANGING SKINS trece intr-o noua etapa a carierei sale, alaturi de Alexandru Pop (chitara/clape) ca membru oficial in trupa, dar si prin plecarea Ralucai Pascaru (tobe) din trupa.

Dupa ani petrecuti alaturi de trupa, drumurile se separa, Raluca spune "ramas bun”, iar Changing Skins duce povestea mai departe si isi cauta un nou tobosar care sa se alature echipei.

"Dupa 5 ani in care am impartit multe bucurii si dezamagiri impreuna, a sosit clipa sa acceptam faptul ca Raluca are un stil de viata total diferit de al nostru cu care nu ne putem imbina. Ea va ramane o parte importanta din Changing Skins, dar se va focusa pe proiectele ei personale in care este implicata. O asteptam mereu cu mare drag sa ni se alature atunci cand vor fi momente oportune”, a declarat Horatiu, solistul trupei.

Cu toate acestea, Raluca va ramane tot timpul parte importanta a trupei, "motorul Changing Skins”, chiar cum declara si Stefan, chitaristul trupei:

"Raluca a fost motorul Changing Skins pentru o lunga perioada de timp si este o persoana foarte apropiata mie. Ne-am maturizat impreuna si am impartit clipe minunate. O sa-mi lipseasca energia si fleru ei. Am decis de comun acord sa mergem pe cai diferite si cred ca a fost o alegere grea de facut, dar o alegere buna pentru aceasta perioada. Momentan cautam un nou tobosar cu care sa reluam activitatea live”, declara Stefan, chitaristul trupei.

Si pentru ca schimbarile se resimt in aceasta perioada in trupa, desi a trecut ceva timp de cand a fost cooptat, Alec devine membru "cu acte in regula” in Changing Skins, aparut initial ca o "necesitate” pentru sustinerea concertelor acustice al formatiei si devenit mai apoi un prieten foarte apropiat al acestora, cum declara chiar Stefan.

"Din 2015 de cand este alaturi de noi si Alexandru Pop (Alec-chitara/clape) avem si un alt unghi de a aborda piesele atunci cand le repetam sau cand le compunem. Integrarea lui in trupa a decurs intr-un mod foarte natural si rapid. Cred ca a contat foarte mult faptul ca nu era un strain. Era in "gasca” de mult timp iar atunci cand mi-a sugerat Alex Pascu (Goodbye to Gravity) sa il cooptam mi-a picat fisa ca era cea mai fireasca mutare.

Este foarte reconforntat sa ai colegi cu care esti pe aceeasi unda din multe puncte de vedere, nu doar stricat muzical. O trupa devine dupa ani de zile ca o familie extinsa”, a adaugat Horatiu.
Publicat pe 09 Mai 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram