BestMusic.ro » Charlie Sheen » Motivul pentru care Charlie Sheen nu va fi prezent la marele final "Two And A Half Men"

Motivul pentru care Charlie Sheen nu va fi prezent la marele final "Two And A Half Men"


De cateva luni s-au tot lansat zvonuri care spuneau ca Charlie Sheen se va reintoarce in "Two And A Half Men". Finalul seriei face multe referiri la actor. Totul parea ca pregateste marea lui reintoarcere, apoi nu s-a mai intamplat.

S-a crezut initial ca Sheen, pregatea la randul sau publicului pentru revenire, prin postari pe Twitter, dar in final era vorba despre aparitia sa in "The Goldbergs".

Producatorul executiv Chuck Lorre a explicat:

"Stiu ca multi dintre voi sunteti dezamagiti de faptul ca nu il veti vedea pe Charlie Sheen in marele final. Ca sa stiti, i s-a oferit un rol. Ideea era ca el sa intre pe usa in scena finala, sa sune la usa si apoi sa se uite direct catre camera si sa vorbeasca despre pericolul consumului de droguri la persoanele medii. Ca el este peste medie. El a fost un luptator ninja de pe Marte, El a fost invincibil. Apoi sa cada un pian peste el. Noi am crezut ca este amuzant. Lui nu i s-a parut la fel de amuzant.

In schimb, el a vrut sa scriem o scena care sa faca trecerea in primetime a unui nou sitcom intitulat "The Harpers" cu el si Jon Cryer. Noi am crezut ca si asta e o gluma."
Mai multe stiri despre: seriale tv  vedete seriale 
Publicat pe 20 Februarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram