BestMusic.ro » Cheloo » Cheloo si MarkOne risca 5 ani de inchisoare dupa ce au batut un DJ in 2010  

Cheloo si MarkOne risca 5 ani de inchisoare dupa ce au batut un DJ in 2010  


Cheloo si MarkOne risca o pedeapsa maxima de 5 ani de inchisoare dupa ce, in 2010, DJ-ul Dan Apetria a declarat ca ar fi fost batut de cei doi rapperi in clubul Tan Tan, la un party ce a avut loc in seara de Craciun. Prima infatisare a procesului a avut loc marti.

In noaptea de Craciun a anului 2010, Cheloo si MarkOne, pe atunci membru al 20 CM Records, se aflau in clubul Tan Tan din Bucuresti, l-au batut bine pe Dan Apetria in urma unei certuri pe net intre MarkOne si DJ. Se pare ca cel din urma a fost numit homosexual si i-a raspuns lui Mark invitandu-l o partida de sex anal, in care sa aiba un rol pasiv.

Contactat de Click, Cheloo nu a dorit sa faca declaratii "Scrieti ce vreti. Nu comentez despre acest subiect. Vorbiti cu Dan Apetria". La randul sau, DJ-ul s-a abtinut de la comentarii: "Nu vreau sa vorbesc despre ce s-a intamplat, despre proces".
Mai multe stiri despre: scandaluri  procese 
Publicat pe 12 Februarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram