BestMusic.ro » Cheryl Cole » Hot new: Cheryl Cole - Call My Name (Video)

Hot new: Cheryl Cole - Call My Name (Video)


La doua zile dupa ce a difuzat in premiera la un post britanic de radio single-ul "Call My Name", Cheryl Cole lanseaza si videoclipul oficial al piesei incluse pe albumul "A Million Lights".

Clipul melodiei "Call My Name" o infatiseaza pe Cheryl Cole in compania unui grup de dansatori, executand miscari energice, dar si senzuale de dans. Un detaliu interesant, inclus in videoclipul "Call My Name", este un citat din Marchizul de Sade: "The only way to a woman's heart is along the path of torment."

Videoclipul a fost realizat sub atenta indrumare a regizorului Anthony Mandler ((Nicki Minaj, Drake, Muse, Usher, Akon, Enrique Iglesias) si filmat la inceputul lunii aprilie, in Los Angeles.

Piesa "Call My Name" va fi inclusa pe cel de-al treilea album semnat de Cheryl Cole, "A Million Lights", care a fost produs de Alex Da Kid. Materialul discografic urmeaza sa fie lansat in data de 18 iunie.

Cheryl Cole - Call My Name (videoclip)

Autor: D.S.
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2012 
Publicat pe 03 Mai 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram