BestMusic.ro » Chester » Chester, Sophisticated Lemons si Breathelast sustin Anti Valentine's Day

Chester, Sophisticated Lemons si Breathelast sustin Anti Valentine's Day

Chester, Sophisticated Lemons si Breathelast sustin Anti Valentine's Day

Chester, Sophisticated Lemons si Breathelast concerteaza pentru Anti-Valentine’s Day Show.

Cele trei trupe de rock alternativ vor canta sambata aceasta, la initiativa casei de productie Capricorn & Capricorn Productions, in cadrul Saptamanii indragostitilor de muzica din Elephant Pub (Gabroveni 16, in Bucuresti), de la 10 seara, eveniment ce reuneste in aceeasi locatie stilurile electro, metal, alternativ, hip hop, indie sau punk.

Prima editie Anti-Valentine's Day Show, cea de anul trecut, a coincis cu reuniunea formatiei Chester, dupa o "pauza" de cinci luni.

"Atat evenimentul in sine, cat si conceptul acestuia prezinta originalitate si este un protest autentic si amuzant impotriva cliseului "Valentine's Day", o sarbatoare care nu prea isi are radacinile aici la noi”, spun baietii de la Chester.

"Nu putem decat sa ne simtim onorati ca am fost invitati de Capricorn & Capricorn Productions la a doua editie a acestui eveniment si promitem cateva surprize. Dincolo de asta, asteptam sa ajungem pe scena, la microfon si sa strigam "My girlfriend's dead". Unde e caterinca ne bagam si noi. Ne vedem acolo!!!”, adauga ei.

"Este foarte bine sa promovam muzica live, de calitate si conceptul de eveniment autohton, la care participa atat trupe aflate la inceput de drum, cat si nume consacrate din muzica romaneasca”, spun cei de la Breathelast.

"De prea mult timp deja, sarbatoarea de Sf. Valentin a fost un prilej de "imbujorare” superficiala a tinerilor predispusi catre schimbare si traditionalizare impusa, datorita trend-urilor cu nota de imprumut. Asa cum industrializam puternic un siretlic comercial, ca ziua Sfantului Valentin, la fel de bine putem, cu interesul unor organizatori capabili si interesati, sa promovam si sa ridicam "industria” evenimentelor live.

Trupele romanesti, mai ales cele NOI, sa se poata afirma datorita performantelor lor si a istoricului de activitate, in loc sa ne bazam traditia urbana pe un trend imprumutat si exploatat la maxim. Breathelast canta post hardcore si va participa in plin efect la Anti-Valentine’s Day Show.

Nu pierdeti trupele care va plac sau pe care sunteti curiosi sa le auziti, din miscarea Anti Valentine’s Day!”, le transmit ei celor care asculta rock alternativ.
Mai multe stiri despre: anti valentines day 
Publicat pe 10 Februarie 2011 , de Tiberiu Crisan

Adauga un comentariu