BestMusic.ro » Chimie » Chimie - shooting inedit pentru albumul ”De la Zei la Cimpanzei” in piata Romana (video)

Chimie - shooting inedit pentru albumul ”De la Zei la Cimpanzei” in piata Romana (video)


Va spuneam saptamile trecute ca pana la sfarsitul lui 2012 Chimie are in plan lansarea a doua albume, unul solo si celalalt impreuna cu Shadowbox. Primul dintre ele, ”De la Zei la Cimpanzei” va aparea in luna decembrie, iar saptamana trecuta a avut loc si sedinta foto pentru realizarea artwork-ului pe care il vedeti in dreapta.

Chimie a reusit sa fie "dat la ziar" dupa ce a incins o partida de sah impreuna cu un prieten ce purta masca de cimpanzei chiar in intersectia de la Romana. A fost facut chiar si un reportaj pe tema asta, iar o filmare scurta realizata de Adevarul e disponibila mai jos.

Primul videoclip va aparea in luna decembrie, adica "odata cu Mos Craciun!", dupa cum ne anunta Chimie pe Facebook. Piesa promovata se numeste "Povesti despre noroc si ghinion", iar de regie se va ocupa Hypno.

Primul material solo al lui Chimie este Ep-ul "Mambo Siria", aparut in luna martie. Acesta poate fi ascultat integral aici.

Foto: Adrian Scutariu
Mai multe stiri despre: albume 2012 
Publicat pe 21 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram